PRIVACY VERKLARING VAN :

Autobedrijf van Manen is zuinig op u als klant. En vanzelfsprekend dus ook op uw gegevens.

Zowel online als bij ons in de werkplaats of aan de balie.

Soms is het nodig om informatie van u te vragen. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een auto, of als u online/ of telefonisch een afspraak maakt voor de werkplaats of bijvoorbeeld wanneer u zich inschrijft voor een nieuwsbrief.

Deze informatie vragen we van u om u te kunnen helpen. Want hoe kunnen wij een auto leveren en op naam zetten zonder adres ? Hoe kunnen wij een nieuws brief versturen zonder uw e-mail adres te vragen ?

Op 25 mei 2018 is de Europese Unie de Algemene verordening gegevensbescherming (AVGB) in werking getreden. In deze wet wordt vastgelegd hoe bedrijven, dus ook Autobedrijf van Manen, met hun klanten mogen communiceren en hoe wij de persoonsgegevens van onze klanten en nieuwsbrieflezers moeten beschermen.

De persoonlijke informatie die u ons geeft via www.mvanmanen.nl behandelen wij zeer vertrouwelijk en volgens de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ACG).

Als u uw gegevens heeft gegeven voor een specifiek doeleind, zoals het maken van een afspraak of het ontvangen van een nieuwsbrief, dan zullen wij deze gegevens enkel voor dat doel gebruiken. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. Wij zullen uw gegevens dan niet langer gebruiken.

Wanneer u via onze website ( of telefonisch) een afspraak maakt, dan vragen wij om een aantal persoonsgegevens. Zoals uw telefoonnummer. Deze gegevens hebben wij nodig indien we de afspraak onverwachts moeten verzetten, een vervolgafspraak willen maken of u telefonisch moeten voorzien van extra informatie. Deze gegevens worden alleen voor dit doel gebruikt en zijn alleen toegankelijk voor de medewerkers die afspraken inplannen.

Autobedrijf van Manen gebruikt Google Analytics. Google Analytics is een programma waarmee we kunnen analyseren hoe onze websitebezoekers onze website gebruiken. Op die manier kunnen wij van onze bezoekers leren. Bijvoorbeeld of onze site goed werkt, of onze bezoekers kunnen vinden wat ze zoeken. Kortom: of de website gebruiksvriendelijk is. Google Analytics gebruikt geanonimiseerde gegevens. Wij weten dus niet hoe u specifiek onze website gebruikt. Ook met deze gegevens wordt dus uiterst zorgvuldig omgegaan.

Wij kunnen uw gegevens gebruiken omdat we cookies meegeven tijdens uw bezoek aan onze website. Als u niet wilt dat dit gebeurt, dan kunt u dat in uw browser aangeven tijdens uw bezoek aan onze website.

U kunt ons ten allen tijden verzoeken om uw gegevens te verwijderen uit ons bestand of uit onze e-mail lijst. Wij zullen uw gegevens dan niet langer gebruiken.

Wigstraat 25
8223 EE Lelystad
0320-223315
info@mvanmanen.nl
www.mvanmanen.nl