Wie zijn wij?

Het was 1984 en net als nu, zat ons land weer eens midden in een economische crisis.Veel mensen kregen te horen, dat ze overbodig en te duur waren geworden voor hun werkgever en kwamen onverwachts zonder werk te zitten. Dit gebeurde ook met Martin van Manen en met een gezin van 2 kleine kinderen, viel hierdoor alle geplande zekerheid voor de toekomst in eens weg. Tja, en wat moet je dan ? Ga je zitten wachten tot de economie weer aantrekt en er weer banen op de arbeidsmarkt ter beschikking staan of onderneem je zelf wat en ga je zelfstandig ondernemer worden en probeer je een toekomst op te bouwen ?

Nu, tegen alle advies in, om geen risico’s te nemen in deze barre tijd, begon Martin toch voor zich zelf, met het motto, “ ik heb nu toch niets meer te verliezen ” Er werd een pandje gehuurd aan de Havenweg in Biddinghuizen en ingericht als universeel garage bedrijf. Door zijn vak kennis en heel hard werken en natuurlijk, door ieder dubbeltje om te draaien, is het bedrijf uitgegroeid tot een leuk en gezellig familie bedrijf, waarbij nu ook beide zoons volop meewerken. Het is natuurlijk onmogelijk om alle ups en downs van de afgelopen 25 jaar met U door te nemen en dat is ook niet de bedoeling. Wat wel erg belangrijk voor U is, is wat Autobedrijf van Manen voor U kan betekenen.

In 2009 heeft Martin van Manen samen met z’n zoons besloten om weer terug te gaan naar een universeel, merk onafhankelijk autobedrijf. Met als specialisme SUBARU en DAEWOO- CHEVROLET omdat wij de afgelopen jaren als dealer veel ervaring hebben op gedaan in deze merken.

Een onafhankelijk autobedrijf is een bedrijf dat geen directe band heeft met een automerk of autofabrikant. Zij hebben er geen belang bij welk merk u rijdt of welke onderdelen u gemonteerd wilt hebben als er iets moet worden vervangen. U bent dus verzekerd van een objectief merk onafhankelijk advies. Om welk merk of type het ook gaat, u kunt er van op aan dat uw auto in goede handen is.

Met de jaren lange ervaring en scholing van Martin en zonen, zijn wij op de hoogte van de nieuwste auto technieken. Het zal u ook opvallen dat wij heel betrokken en gemotiveerd uw auto onderhanden nemen en doordat we kleiner van omvang zijn, kunne we plezieriger, informeler en persoonlijker werken. Doordat wij elke dag weer andere auto’s voor onze neus krijgen, blijft het werk afwisselend, lopende bandwerk is er bij ons niet bij. Dat geeft doorlopend nieuwe technische uitdagingen en dat stukje motivatie maakt dat u altijd plezierig en professioneel wordt geholpen.

Bij Autobedrijf van Manen kunt u niet alleen terecht voor onderhoud, wij adviseren en verkopen u ook met alle plezier en vakmanschap een nieuwe of gebruikte auto.

Graag heet de familie van Manen U hartelijk welkom op de Wigstraat 25 in Lelystad.